Sunday, March 21, 2010

24 Hadiah dari DJ Epoi buat Bloggers!

ENTRY BARU ada KAT BAWAH...........
Ini adalah Sticky Mode!


Salam......

Pernah koworang terpikir..... yang rumah korang bakal di UPGRADE ....oleh Dj Epoi dalam CASA EPOIAN nya...?

Ummmmm......Gua tak pandai nak karang2 panjang2 untuk ENTRY Contest nih.....
Sepanjang Gua dah buat FULL TIME kerja2 RENOVATION & DECORATION rumah.... inilah salah satu2ntya NIAT GUA yang tertangguh untuk berkongsi kegembiraan ini buat semua pembaca2

epoi8787.blogspot.com
blog gua lagi satuAlign Center

HADIAH MENARIK BEB!



Satu Wall/Dinding rumah anda bakal bertukar wajah oleh sentuhan
Dj Epoi
&
Krew Saiful Warisan Kreatif
Melalui Design Cat huhuuuuuuuuuu....bestnnyaaaaaaaaa!!

Buat rerakan yang jauh2 bangat....... Insyallah Hadiahnya ISTIMEWA juga bakal Gua Poskan,.....
Gua tukarkan kepada kertas Border Wall Paper 3D ITALI dari ITALY ....atau Korean Wall Paper



Cara nya....just masukkan Logo Kuning Gua kat bawah beserta Linknya...
di Blog ....koworang
..... sehingga majlis Percutian Blogger Dj Epoi di Kemensah
Dan jangan lupa menjadik Follower Blog ini heheheheeh...


Tinggalkan link anda didalam kotak komen dibawah...

Anda dibenarkan meninggalkan komen seminggu SEKALI sahaja....
Setiap Komen anda ....akan melayakkan anda untuk mendapat satu peluang cabutan......maknanya lagi banyak minggu anda tinggalkan komen .....lagi banyaklah peluang untuk anda memenangi hadiah istimewa ini....huhuuuuuuuuuuuuuuuu

Itu Sahaja.....
Pemenang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah oleh Gua sendirik di Percutian Blogger Dj Epoi di Kemensah Hulu Kelang Selangor yang akan ditetapkan kelak oleh Ahli Jawatan Kuasa yang sedang dilantik.....hehehehehe

Di ingatkan.......Gua akan round-round ke semua Blog koworang.
Kiranya TIADA Logo Kuning itu.....maka anda TIDAK layak untuk menuntut sebarang Hadiah huhuuuu....

Sila Nyatakan Alamat & Jenis Kediaman rumah anda? dalam ruangan Komen

Hadiah sampingan yang lain juga bakal Gua carik.....
Ader saper2 yang nak Gua tonjolkan Bisnes Koworang....jom Join Gua.... Dont malu-malu k.....

Di Kemensah Insyaallah....
Gua SPONSOR ......... D.J ,P.A & KARAOKE SYSTEM untuk kita sama2 Karok hehehehe
Banyak aktiviti bakal diadakan disana......Tunggguuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

SUKARELAWAN & SPONSOR diperlukan heheheheheh

PASTI WALAWEIIIIIIIIIII!!!!!

24 comments:

Ena said...

dah join dah aritu..
wallamakk.. x sabar lah nka tunggu saper la insan yg bertuah leh menang nanti kan!..

TiNiE said...

yer betul tu...
mmg tak sabar nak tau sapa yg bertuah itu...
tunggguuuu...

AKO said...

rumah baru ni sempena contest ek... wah wah teruja tul i...

http://anakomak6.blogspot.com

sweetsuraya said...

wah...cam best je....
p/s: cantik la design2 tu...kreatif....:)

kakyong said...

nak mencuba nasib gak hihii.. nak tinggalkan komen di sini @ blog satu lagi... confuse plak..

btw, ini link nyer.. http://kakyong72.blogspot.com/2010/03/dj-epoi-casa-epoian.html

rumah kakyong di Ipoh da.. rumah teres setingkat 20' x 60'

Meowwwww said...

Meowwwww

Asz said...

salam bro ... nk cuba nasib gak ... teringin nk umah cantik ... btw, saya dok ampang, kondo ..

http://mylife-asz.blogspot.com/2010/03/casa-epoian.html

b.O.n.d.a said...

kOmen ke-3 bOnda kat blOg baru kanda Dj!! =)

(last week sangat hectic..tak sempat nak kOmen..huhuhu)

Hezesuze said...

oooo ni ler DJ epoi tu ye..
kalo idak bleh jumpa kt gath blogger ritu kan
tp saya xpegi ada hal...ahaks!

nk gak cuba nie..mane tau rezeki kan...

http://hezesuze.blogspot.com

anyss said...

Salam,
Saya tinggal di Bandar Baru Bangi nan permai ni je. Setiap hari pergi kerja dan baliik kerja area Bangi juga, memang jem pun tak sampai 1 minit. Hidup tenteram tanpa bising dan kekalutan. Hari minggu pula lepak kat rumah kalau tak pergi out station. Digunakan sepenuhnya weekend untuk bercinta dengan rumah (kemas rumah) dan tanam pokok (macamlah luas bebenornya tanah untuk tanam pokok, letak 5 pasu pun dah tak muat).Jadinya, sangat memerlukan suasana rumah yang nyaman, selesa dan mendamaikan. Kalaulah kanda DjEpoi leh sponser untuk warna dinding yang mendamaikan begitu, alangkah bertuahnya badan!

http://annieyss.blogspot.com

Ieza said...

memang ieza nk tapi..x pandai2 nk masukkn logo tu..hu3 siannya..

ieda said...

menarik contest ni..
saya pun dah join.

http://zamieda-lifeline.blogspot.com/2010/03/hadiah-dari-dj-epoi-buat-bloggers.html

rumah..teres setingkat (kt sg petani ni ha..)

firahadifa said...

nak kena selalu bagi komen kan... komen saya untuk minggu nie.....

TiNiE said...

komenku jua untuk minggu ini... :)

Ena said...

salam..

a'a la, sy rase abg djepol nie x der add sy lagi kan!.. hu3x..

fazilzura said...

entry ke 4 :

salam brooooo..

wah besh nye ado yg wat kan 'umah baru'..daku pun dh ala2 wajib tmbah umh baru , psl x leh nk upload gambo dh .. ado dak yg sudi wat kan tuk ku .. wink wink

zue @ annaleeya said...

salam bro,
dah komen kt umah lama... kt umah baru kene komen gak ker???

klu cmtuh, ni komen minggu ke 4 saya yer...

http://zue-oklatu.blogspot.com/

kakcikseroja said...

Salam Epoi..

siapakah yang akan bertuah itu agaknya? :)

anyss said...

Salam,
Banyak sangat rumah DJ Epoi ni...sampai kan sesat banyak kali tak tau termasuk ke rumah yang mana satu. Jadinya, nak tinggalkan komen kat rumah ni ke rumah sebelah?
mana-manapun boleh jelah kan ;)
http://annieyss.blogspot.com

Ena Qalinsya said...

erk! ni sambungan dr blog lama ke?
kalo ye...ni komen saya yang ke-4..
saya nak menang! saya nak menang! ihiks...

pakcikLie said...

Bro masuk paper citer pasal blogger n Lu punya bisnes sudah jadi gua punya sumber inspirasi nak berblog...TQ bro.

Melor said...

ana dtg lagi...
http://livelifeloudandproud.blogspot.com/
mmuaxx!

NORA said...

mm..tak nak lepas peluang..
nak join gak..sudi-sudi ler menjengah
blog kak nora.. ;)
http://mysweetkiddys.blogspot.com/

ita cutevirus said...

bro,

komen gua utk minggu ke-3 (walaupun da lewat 3 hari)...

harap² dapat laa...

Post a Comment